services med hjerne og hjerte

Carma Management tilbyder skræddersyede services inden for to kompetenceområder; projektledelse & forretningsudvikling samt digital marketing & kommunikation. 

Hos os møder du et lille team med en kæmpestor passion for det, vi laver. Vores hjerter banker for at bygge langvarige og tillidsfulde partnerskaber. Og vi brænder for at forløse dit fulde potentiale. 

Vi er grundige til fingerspidserne, og derfor investerer vi altid tiden i at lære dig og din forretning godt at kende. På den måde får du fuld vished om, at din forretning er i trygge hænder. 

Har du brug for hjælp eller for at høre mere om, hvem vi er?                     Så kontakt os nu!

projektledelse & forretningsudvikling

Vi er selvkørende og selvtænkende tovholdere – og vores flair for ærlig og tillidsfuld kommunikation har altid været en suveræn fordel. Det betyder nemlig, at du som kunde roligt kan overlade dine projekter til os og fokusere på andre opgaver i din virksomhed. 

Med udgangspunkt i strategiske værktøjer og modeller frembringer vi de indsigter, der giver din forretning de stærkeste udsigter. Og gennem tæt sparring hjælper vi med at prioritere og fokusere din indsats dér, hvor dit vækstpotentiale er allerstørst. 

Desuden har vi stor erfaring med at lave kunde- og interessentanalyser, der giver vores kunder og os selv et solidt afsæt til at skabe meningsfulde og målrettede marketingtiltag.

digital marketing & kommunikation

Vi udvikler strategier til sociale medier og eksekverer dem med alt, hvad det indebærer af opsætning, kreativ udvikling af content og afsluttende evaluering af indsatsen. 

Samtidig udarbejder vi strategier for udsendelse af digitale nyhedsbreve og e-mail markedsføring – og står i forlængelse heraf for at omsætte strategierne til gennemslagskraftig kommunikation, der skaber øget kendskab til virksomhedens produkter og booster salget. 

For os er en solid forståelse for vores kunders kunder omdrejningspunktet i udviklingen af strategier og content. Derfor sætter vi os altid i målgruppens sted, når vi skriver tekster til hjemmesider, nyhedsbreve og sociale medier og formulerer vindende budskaber, der flytter holdninger og skaber handlinger. 

Kalender