Privatlivs- og cookiepolitik

 

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på hello@carmamanagement.dkog oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

 

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Carma Management har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn / firmanavn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • CVR-nummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i fem år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

 

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

  • Dine betalingsoplysninger (Nets & Dibs Easy)
  • Dine køb (WooCommerce)
  • Håndtering af nyhedsbreve (MailChimp)
  • Bogføring (Meneto)

 

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Oplysning, Indsigelse, Ændring, Dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vil ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

 

Carma Management

CVR-nr.: 39199971

Godthåbsvej 27, 1. sal

8660 Skanderborg

Tlf.: 42406272

E-mail: hello@carmamanagement.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over Carma Managements behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28, 5. sal, 1300 København, telefon 33 19 32 00, e-mail: dt@datatilsynet.dk

Cookies